Coordinadores
Batalla: 93 778 15 49  Carreras: 93 778 29 69  Ribot: 93 778 05 95

L’Associació comença quan tres Montserrats patien perquè a la Parròquia no hi havia imatge de la Mare de Déu de Montserrat. Les senyores Pujol, Cadevall i Gaixet van posar-se en contacte amb les Montserrats Batalla, Carreras, Ribot , per veure què hi podien fer. Això era  l’any 1997.

Aquesta comissió es va crear amb l’objectiu de fer una campanya de recollida de diners, per a comprar una imatge de la Mare de Déu de Montserrat, la campanya fou un èxit.
La imatge es va comprar a Barcelona, a Can Rosés, i el peu, a Montserrat. Com que els feligresos van ser força generosos encara van quedar diners i amb una segona empenta es van fer els vitralls de la Capella del Santíssim, disseny de Salvador Batalla.
La festa de la benedicció de la imatge va ser el dia 23 de maig de 1998. Una festa religiosa molt bonica, amb la missa concelebrada pel Sr. Rector i el pare benedictí de Montserrat Lluís Planas.
L’Associació no es va desfer, i ha continuat organitzant cada any la festa i cuidant-se de la imatge de la Mare de Déu. La data més assenyalada és el 27 d’abril, dia de la Mare de Déu de Montserrat, en què s’ofereix un ofici.

www.abadiamontserrat.net