Coordinadors
Bene Temporal Tel 937780272
Roser Castilla  Tel 937784433

 Servei que ofereix la parròquia per atendre les parelles que s’acosten a demanar de casar-se per l’església.

L’any 1985, el grup existent de matrimonis responsable de donar aquest servei, es va incorporar al CPM (Centres de Preparació al Matrimoni), moviment internacional nascut a Bèlgica que es dedica exclusivament a la preparació i seguiment dels promesos que volen rebre el sagrament del matrimoni. Des d’aleshores, nous equips de parelles han estat formats per a conduir les trobades amb els nuvis segons el mètode, basat en el diàleg i en procurar un clima d’acolliment.

La nostra col.laboració amb la parròquia consisteix a acollir als nuvis per a, seguidament i  mitjançant trobades de grup amb un matrimoni dinamitzador, propiciar la reflexió i el diàleg, en parella i en grup, al voltant d’allò essencial per la vida en comú: el coneixement mutu, l’amor i les seves expressions, els fills, la parella en la societat, la Fe… alhora que aprofundir en el sagrament que rebran i facilitar la preparació de la cerimònia, que s’acabarà de conformar en una darrera entrevista amb el Mossèn.

El servei s’ofereix a la nostra parròquia i a parròquies dels pobles veïns, també de la Diòcesi de Sant Feliu.

El fet de pertànyer al CPM i seguir els seus programes de formació permanent ajuda als membres dels equips en el creixement personal, humà i espiritual, a l’enriquiment de la parella i de la família, així com a fomentar el sentit de pertinença a la comunitat cristiana.

Activitats

Acolliment 1er. El fa el rector de la Parròquia amb visita concertada. Acolliment 2ón. Rebem els nuvis per mitja el nostre web on ens donen les seves dades i concretem els dia dels diàlegs.
Diàlegs prematrimonials: “Cursets” (essencialment en grup).
Trobades casuals post-casament.
Preparació del bateig del primer fill.
Grups de “post”, per a continuar amb trobades de reflexió i revisió de vida.
Participació i col·laboració en la celebració de les jornades anuals, nacionals i internacionals, del moviment.
Col·laboració amb càrrecs de responsabilitat en la coordinació del CPM.
Pilotatge per a la formació de nous equips de matrimonis a Olesa.

Si hi ha alguna parella en disposició de servei per a col·laborar en aquesta tasca i formar part d’aquest moviment, pot dirigir-se als matrimonis que realitzen l’acolliment. Totes les dades al web.

Acolliment del Rector, Els divendres de 18.00 a 20.00 h a la Parròquia. Millor concertar visita.

Telèfon: 937780091 669642960

Les trobades de grup es fan en 3 sessions, Dimarts i Divendres a les 22 h.

Per més informació  :DIÀLEGS PREMATRIMONIALS A www.aolesa.com/cpm

ENLLAÇOS RELACIONATS: www.prematrimonialcpm.org (Federación de centros de preparación al matrimonio i de pareja ) www.pastoralfamiliarbcn.cat ( Bisbat de Sant Feliu de LLobregat)